Four ingredient salad with one thing extra on the side. By Madfidusen. May 11, 2015. No Comments. Så er det for alvor blevet den tid på året, hvor vi spiser ekstra meget salat
ENGLISH RECAP BELOW. Denne super nemme chokoladekage er en absolut drøm. Ikke nok med at den er nem at lave, så er den også helt vidunderlig i smagen, fudgy som en brownie og ganske enkelt allerbedst i dagene efter
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
V. o. r. e. s. g. t. k. v. a. m. y. l. d. n. f. ,. æ. i. U. u. b. j. å. M. ø. h. P. A. p. D. ". T. S. q. L. J. '. B. c. (. ). E. é. W. 1. 8. 0. H. G. w. 2. N. Y. 4
Indelægget indeholder reklame for Callebaut. Så blev det d. 15 december og i dag får i opskriften på en helt almindelig kransekage petit four, men som jeg har fortolket rimelig frit på
Right now I’m sitting on my couch watching the opening ceremony of the World Cup. I’m a football gal and have been since 1992, so these 4 coming weeks are very exciting for me
Denne tærte er en af dem, der ofte bliver lavet herhjemme. Blandingen af den søde tosca og de friske hindbær resulterer i en tærte, der er meget harmonisk
ENGLISH RECAP BELOW. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker vegansk mad. Det giver mig en helt anden energi – og i særdeleshed en anden følelse af velvære i kroppen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Du har med stor sansynnelighed hørt om chia frø og stødt på dem i ingrediens listen i div allergi venlige opskrifter og tænk hvad er det lige det frø kan
Oetker - de er perfekte hvis man vil lave en lille cupcake petit fours eller børnevenlig anretning. En lille sommerlig opskrift på citron cupcakes, som i særdeleshed egner sig til at blive serveret sammen med friske jordbær
2 cups water 4 squares unsweetened chocolate 1 stick of butter 1 2/3 cup sugar 2 eggs, beaten 1 teaspoon vanilla 2 cups flour 1 teaspoon baking soda dash of salt baking pan saucepan First preheat your oven to 325 degrees
La petite histoire derrière cette recette… En France, pas besoin de se casser la tête à faire des cookies maison depuis que Herta nous a sortie ses révolutionnaires cookies carrés
This is a very Danish specialty. I actually don’t think any other country makes these. I know that many countries have their version of a rum ball, but these rum tree logs covered with marzipan are typical Danish (as far as I know) and can be found in any bakery around the country
Une furieuse envie de faire des gâteaux mais déjà plein de gâteau dans le frigo… Que faire. On est dimanche matin, on a rien pour le déjeuner et j’ai rien pour le déjeuner du lendemain au travail
La petite histoire derrière cette recette… En France, pas besoin de se casser la tête à faire des cookies maison depuis que Herta nous a sortie ses révolutionnaires cookies carrés