Hak løg og pres hvidløgene. Varm olie på en sautepande og svits løg, hvidløg og bacon ved svag varme til det er næsten sprødt, men uden at løgene tager farve
Risotto med Forårsgrønt til 2 personer. Risotto er en af de retter jeg har kæmpet lidt med. Jeg synes aldrig resultatet har nærmet sig restauranternes nok, men jeg har fundet frem til, at en af hemmelighederne er, at det er nødvendigt at bruge de rette ris
og springe ud i lidt forårsgrønt. masser af lækkert forårsgrønt på en tallerken. I denne weekend har jeg i den grad nyt, at foråret endeligt for alvor er kommet
I begynder måske at fornemme, at jeg er meget glad for fisk. Denne ret er ingen undtagelse. Den er overraskende let at lave, men smager fantastisk og kan sagtens udgøre en "gæsteret"
Sommetider skal der fisk på menuen, og så er det godt, at der findes lækre fiskeretter på frost, som man hurtigt kan hive frem og servere med lidt lækkert forårsgrønt