Så snart lammekøllen er kommet ud af ovnen, skruer du temperaturen op på maks med grill og varmluft. Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Smid gerne mørbradbøfferne pågrillen, det bliver de bestemt ikke værre af. Det har jeg dog aldrig prøvet før, så jeg lurede lidt på, hvordan man egentlig skulle gøre
Grill først auberginerne på begge sider på en helt varm grill pande, de er færdige, når de er bløde. Og så er det jo endu en måde at bruge aubergine på… en af min favorit grøntsager
Anret jordbær og blomkål på et fad. Skyl og nip jordbærrene. Skær jordbær og blomkålen i tynde skiver. Skyl persillen og fordel bladene over salaten sammen med hakkede mandler og flager af parmesanost
Anret jomfruhummer med tomatconcassé på store tallerkner. Grillet jomfruhummer i pernod og paprika med tomatconcassé og frisk koriander 1 fed hvidløg 4 spsk olivenolie 2 spsk paprika 2 dl pernod eller Richard 4 store jomfruhummer 4 tomater 1 bundt koriander 1 bundt purløg 1 lime3 forårsløg5 spsk koldpresset jomfruolivenolie Varm olivenolien op på en pande. Grill jomfruhummerne på i ovnen ved 250 gr i 8-10 minutter eller 5-6 minutterpå en hed grill
Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Tag en stor tallerken (gerne en lille smule dyb) og kom vand på den så den akkurat er dækket. Læg et enkelt rispapir på tallerkenen ad gangen og lad det blive blødt ved at ligge ca
Grill grøntsagerne på en grillpande og servér dem portionsvis smukt arrangeret. Selv om både asparges og gulerødder er hentet på Samsø, har jeg ladet mig inspirere af marokkanske smagsnuancer