Da jeg lavede retten fornyligt, blev det medtigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Thai fiskesuppe med ristede tigerrejer samt kokosskum. Vi starter med forretten. Jeg kom lidt fintsnittede porrer og gulerødder samt ristede tigerrejer i bunden af tallerknen
Thai fiskesuppe med ristede tigerrejer samt kokosskum. Vi starter med forretten. Jeg kom lidt fintsnittede porrer og gulerødder samt ristede tigerrejer i bunden af tallerknen
Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Kulmulen er skiftet ud med en torsk. Torsk, tigerrejer, sorte bønner, mandel, hvidløg. Rosastegt andebryst anrettet på grønne linser, serveret med skovbryn af karameliseret jordskokker, blå kartofler, ristet chorizo og kastanjer
Vi kender rejecocktail'en som en forret, men her er den udvidet til en hovedret medtigerrejer, masser af grønt og lækkert pandebrød med soltørrede tomater
Bland alle ingredienserne sammen og kom dem i en pose sammen med rejerne. Enten placeres rejerne i en foliebakke med huller, så væsken kan løbe fra og de ikke bare bliver kogt eller også kan de trækkes på træspyd der har ligget i vand