Forretter med tigerrejer opskrifter

Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Thai fiskesuppe med ristede tigerrejer samt kokosskum. Vi starter med forretten. Jeg kom lidt fintsnittede porrer og gulerødder samt ristede tigerrejer i bunden af tallerknen
Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Thai fiskesuppe med ristede tigerrejer samt kokosskum. Vi starter med forretten. Jeg kom lidt fintsnittede porrer og gulerødder samt ristede tigerrejer i bunden af tallerknen
Nytårsmenuen 2017

Nytårsmenuen 2017

Jeg glæder mig sådan til at være sammen med de skønneste venner og deres dejlig børn, som også kan gøre nytårsaften til en fest for Theodor
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Tigerrejerne smøres med olivenolie og krydres med salt, peber og lidt hakket hvidløg. Vi starter med forretten
Gris i spanske klæder 2:3

Gris i spanske klæder 2:3

Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Anden & Teologerne!

Anden & Teologerne!

Kulmulen er skiftet ud med en torsk. Torsk, tigerrejer, sorte bønner, mandel, hvidløg. Rosastegt andebryst anrettet på grønne linser, serveret med skovbryn af karameliseret jordskokker, blå kartofler, ristet chorizo og kastanjer
nytårsaften 2014

nytårsaften 2014

Vi lagde ud med en forret bestående af både tunmousse og nogle filokurve medtigerrejer - vi kunne ikke rigtig bestemme os
Besøg på Köd i Aarhus!

Besøg på Köd i Aarhus!

Vi fik bestilt og vores forretter kom hurtigt, også før vores drikkevarer, som vi lige måtte bede om en ekstra gang
Grillede kæmperejer

Grillede kæmperejer

Bland alle ingredienserne sammen og kom dem i en pose sammen med rejerne. Enten placeres rejerne i en foliebakke med huller, så væsken kan løbe fra og de ikke bare bliver kogt eller også kan de trækkes på træspyd der har ligget i vand
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Tigerrejerne smøres med olivenolie og krydres med salt, peber og lidt hakket hvidløg. Vi starter med forretten