er jeg fan af disse blinis med kaviar og røgetlaks som en forret. Med skyr, laks og kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
Hjemmerøgetlaks serveret med æbler, radiser, frissé, dild og oliven olie. Pynt af med frisk dild. Jeg har selv røget denne laks i en røgovn, som jeg har lavet ud af en gammel olietønde
Spinatroulade med fersk røgetlaks. Blend æggeblommerne med spinaten, smørret, citronskal og muskat. Vend den bagte spinatbund med bagsiden opad, men lad den blive på bagepapiret
De færdige røstihapsere medrøgetlaks og dildcreme. Portionsanretter du som forret, så fordel to røstier på en tallerken og pynt dem med en klat dressing, et stykke sammenrullet laks og lidt frisk dild
Pisk lidt med en piskeris og hæld æggene i sammen med det smeltede smør. Dild, Sort stenbidderrogn kaviar fra Lauris (kan undlades) og røgede laksestrimler
I går var bloggeren fra TYK MEN GLAD også blevet inspireret af selv samme pizza og så tænkte jeg, at det også måtte være tid for mig til, at komme i gang med bageriet
Jeg har planer om at dele opskrifter på en masse små lækre appetizere den næste tid, som jeg vil gemme under kategorien forretter/små retter – og som også vil være perfekte små retter til at sammensætte sin egen sommer tapas