Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat medkylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker. Jeg bruger Shirataki nudler til denne ret, som er asiatiske nudler med meget få kalorier
Start med at skære det synlige fedt fra kyllingen og skær den i små bidder. For at få avocado ind i min kost, har jeg derfor brugt avocadoen i bagværk og altid serveret sammen med noget andet
Det bliver en omgang quesadillas medkylling serveret med guacamole og creme fraiche. Jeg fik en bolle med cheddarost og solsikkekerner, mens min mand fik en ciabatta-bolle, da det er hans favorit
I stedet for at vælge en forret med fisk, ville jeg gerne lave noget medkylling. Ananas blev serveret ved siden af sammen med et lækkert groft baguette
Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars