Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvideasparges
Tartelet med høns i asparges. Smag til med sherry og lidt salt og peber. Til gengæld var aspargeserne fisket op af glas – det er vi stadig nogle, der gør, hvor andre bruger friske
Fx passer den fint til aspargesmed sin syrlighed, der er lidt mere blid end citronens. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Hviden skal være fast og blommen blød. Grønne asparges er også rigtigt delikat til at dyppe med. Æg i cocotte med estragon og sprød tartineFranskmænd elsker denne her lille ret
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet