Jeg fik inspirationen, da min søster efterspurgte en sund udgave på nogle "Røsti" man kan købe på frost, som er lavet på kartoffel, med krydderier i og derefter friturestegt
I fryseren lå der for engang skyld en færdig butterdej. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen
Små dejpakker med fyld af enten kartofler, kød, grøntsager. Jeg sprang over hvor gærdet var lavest da jeg havde rigtig meget mad jeg skulle nå at lave, og købte derfor færdige butterdejsplader
Kulhydrater med kulhydrater på, nærmere betegnet butterdej og risotto. Hele foråret forløb forholdsvis godt, uden de store forandringer, dog med bedsteveninden i Finland, hvilket betød et helt halvt år uden at se hende
Kalvemedailloner m/kartofler i butterdej & asparges. Rør cremefraiche med finthakket purløg, dild og persille, (gem halvdelen af urterne til oliedressing) og lidt citronsaft