Så kan folk selv bestemme hvor meget forret de vil have. Det her er virkelig en forret, jeg vil anbefale at kaste dig ud i, hvis du er til laks, tigerrejer og avokado
Mange gange smider man det sidste ud, fordi der alligevel ikke er til et måltid, men det kan altså sagtens bruges til at spæde til en lækker side dish eller en forret
Denne her rejecocktail var vores forret til nytår, som snart er ved at være meget lang tid siden. Anret en bund af spinatblade, mango og avocoda lige inden forretten skal serveres
Nem og lækker forret, som også er god på madpakken. Mest fordi de indeholder så mange 'ingredienser', at jeg lidt mister lysten til at sætte tænderne i dem
Super til velkomst snack, forret eller hovedret. en pose tigerrejer. Pil rejerne og fjern tarmen på dem ved at lav et lille snit langs ryggen på rejen, hvor tarmen kan hives ud
Menuens først forret blev derfor til en torskemousse peppet op med lidt timian. Derudover havde jeg forelsket mit i nogle tigerrejer hos fiskehandleren, som jeg havde marineret med hvidløg og lime og serverede med en hjemmerørt aioli