Forret nytårsmenu opskrifter

NYTÅRSMENU 2015

NYTÅRSMENU 2015

FORRET. Så er alle retterne fra nytårsmenuen uploaded på bloggen. Retterne kan selvfølgelig sagtens bruges hele året, til når ens gæster skal forkæles
Nytårsmenuen 2017

Nytårsmenuen 2017

Forret. Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu
Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Opskrift til en lille forret til 7 personer. Som tidligere lovet, så en kort gennemgang af, hvad nytåret bød på rent menu-mæssigt for min lille familie og jeg – alt sammen i selskab med gode venner
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu
Rosenkålspure a la Diana. Perfekt som sund og flot forret.

Rosenkålspure a la Diana. Perfekt som sund og flot forret.

Rosenkålspureen kan med fordel serveres som forret til Nytårsmenuen. Brussels sprouts puree (på engelsk) synes jeg lyder sjovt, og minder mig om den dejlige tid på sygeplejerskestudiet med nogle søde studiekammerater
Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

Min kæreste og jeg har bestemt os for, at det nytårsaften skal være to forretter - den ene er en asiatisk suppe, og denne er en restylet udgave af rejecocktail - det danske, lidt asiatisk og lidt eksotisk

Jordskokkesuppe med dampet torsk.

Nu kører vi ikke med den traditionelle nytårstorsk, men hvis man gerne vil have det lidt med ind i nytårsmenuen, så er denne suppe et godt alternativ
Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Torsk i savoy med beurreblanc sauce

En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

rugbrødskrymmel og chilicreme, og den cremet forret Kartoffel/porresuppe m. Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt demi glaze
Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af
Nytårsdesserten 2015

Nytårsdesserten 2015

Den cremet forret Kartoffel/porresuppe m. Så er det tid til at få uploaded den sidste ret, men den aller vigtigste ret fra nytårsmenuen – Desserten
Nytårs ICESHOT - alkohol i is - 23. december

Nytårs ICESHOT - alkohol i is - 23. december

Her er den serveret som en hovedret med tomatris, men til Nytårsaften, kan disse lækre og sunde roulader, servers som forret, sammen med en sprød salat og et stykke godt brød
Gastronauten revisited: Løgconsommé

Gastronauten revisited: Løgconsommé

Her er en nyfortolkning fra nytårsmenuen 2010/11. Forret til 4 personer. Af og til vender jeg selv tilbage til bloggen, for at se hvad det egentlig er jeg render og laver