Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehør til hovedretten, som min mor lavede. Forretten med laks, som jeg har fundet inspiration til hos Foodfanatic og kornotto med rødkål, en opskrift jeg havde fundet hos Alt for Damerne
Forret. Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert
Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu
Opskrift til en lille forret til 7 personer. Som tidligere lovet, så en kort gennemgang af, hvad nytåret bød på rent menu-mæssigt for min lille familie og jeg – alt sammen i selskab med gode venner
Vores gæster havde taget forretten med, og den var rigtig lækker dén Thomas havde kreeret. Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu
Rosenkålspureen kan med fordel serveres som forret til Nytårsmenuen. Brussels sprouts puree (på engelsk) synes jeg lyder sjovt, og minder mig om den dejlige tid på sygeplejerskestudiet med nogle søde studiekammerater
Min kæreste og jeg har bestemt os for, at det nytårsaften skal være to forretter - den ene er en asiatisk suppe, og denne er en restylet udgave af rejecocktail - det danske, lidt asiatisk og lidt eksotisk
En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
rugbrødskrymmel og chilicreme, og den cremet forret Kartoffel/porresuppe m. Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt demi glaze
Her er den serveret som en hovedret med tomatris, men til Nytårsaften, kan disse lækre og sunde roulader, servers som forret, sammen med en sprød salat og et stykke godt brød
Her er en nyfortolkning fra nytårsmenuen 2010/11. Forret til 4 personer. Af og til vender jeg selv tilbage til bloggen, for at se hvad det egentlig er jeg render og laver