Forret med tre slags fisk opskrifter

Nippemad: Tortillapandekager med tre slags fyld

En slagsmed laks og peberrodsost - det er god skik og brug med fisk til forretten. Rør flødeost – Philadelphia for eksempel - medfintrevet peberrod, lidt flormelis og lidt edddike
Cremet fiskesuppe med sprød porre-topping

Cremet fiskesuppe med sprød porre-topping

En super velsmagende, cremet suppe medtreslagsfisk og sprøde porrer på toppen. I denne version er der både laks, muslinger og rejer i - men man kan sagtens lave den med andre slagsfisk, og også sagtens nøjes med en enkelt slags
Blomkålspure

Blomkålspure

Du kan også servere blomkålspure som en forret – f. Jeg har aldrig helt forstået meningen med blomkålspure … er det en sauce, eller er det en mos, eller er det en mellemting
Oliventapenade med kapers

Oliventapenade med kapers

 Forretten bestod af treslags dip serveret med sprøde “chips” af arabisk fladbrød. Vi kan jo meget passende begynde nu, tage det fra en ende af og altså starte medforretten
De 10 bud ved det italienske middagsbord

De 10 bud ved det italienske middagsbord

En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Rejeceviche i tacos

Rejeceviche i tacos

De er meget nemme og lave og passer rigtigt godt som en lille mexicansk hapser eller forret. Bland de tre ingredienser sammen med rejerne