En slagsmed laks og peberrodsost - det er god skik og brug medfisk til forretten. Rør flødeost – Philadelphia for eksempel - medfintrevet peberrod, lidt flormelis og lidt edddike
En super velsmagende, cremet suppe medtreslagsfisk og sprøde porrer på toppen. I denne version er der både laks, muslinger og rejer i - men man kan sagtens lave den med andre slagsfisk, og også sagtens nøjes med en enkelt slags
Du kan også servere blomkålspure som en forret – f. Jeg har aldrig helt forstået meningen med blomkålspure … er det en sauce, eller er det en mos, eller er det en mellemting
Forretten bestod af treslags dip serveret med sprøde “chips” af arabisk fladbrød. Vi kan jo meget passende begynde nu, tage det fra en ende af og altså starte medforretten
En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter