Forret med stenbiderrogn opskrifter

Salat med stenbiderrogn og varmtrøget laks

Salat med stenbiderrogn og varmtrøget laks

Rognen kan fuldende en skøn og cremet grøntsagssuppe, fx af jordskok eller selleri, blive til en skøn forret sammen med nybagt brød og pocherede asparges, toppe en mad med skaldyrssalat eller hvad end du har lyst til
Laksemousse

Laksemousse

En fantastisk god sommerret med et glas køligt hvidvin til eller som forret passer den også perfekt ind sammen med et stykke sprødt flutes og en lille dressing til
Luksus lakseroulade i spinat

Luksus lakseroulade i spinat

Spinaten optøs, svitses sammen med løget til det meste af væden er fordampet. Bagepapir - pensles med olie
Faster Inges uovertrufne tunmousse

Faster Inges uovertrufne tunmousse

Den vil også være et godt bud på en forret fx nytårsaften. Blend tunen (uden vand) sammen med løg og det hårdkogte æg
Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Rillettes med røget laks og rygeost

Rillettes med røget laks og rygeost

En hurtig forret til fredag eller inspiration til påskefrokosten lige om lidt. Jeg kan ikke få nok af stenbiderrogn, det smager af hav, det er friskt og det er lig med forår
Den Store Påskemiddag

Den Store Påskemiddag

Stenbidderrogn, som det er højsæson for, og som sammen med blomkålspuré og friske grøntsager og krydderurter er en superfrisk og let forret
Blinis med laks

Blinis med laks

Pandekagerne smager himmelsk og er relativt "lette", og de tåler fint, at blive gemt i fryseren til en hurtig aftensmad eller forret
Fyldte champignon

Fyldte champignon

Serveres som forretmed godt brød eller som snack. 16 mellemstore friske champignon . 1 dl 18% creme fraiche
Lækre danske råvarer

Lækre danske råvarer

Aftensmaden var egentlig mest en forret, men da den indeholdte nye små og lækre danske asparges kartofler gav det lige lidt mere fylde til retten

Uge 19 – Fokus og Favoritter

Hvilke muligheder har vi for at arbejde på en anden måde eller måske opbygge egen forretning baseret på den erfaring og viden, vi har