Forret med hummerhaler opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af
Stjerneskud

Stjerneskud

Det er et stykke smørrebrød eller måske snarere en frokostanretning eller en forret. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Forretterne var velsmagende og veltilberedte. Men i gang skal vi jo og en god oplevelse med The Lodge blev det også til

Hummerbisque

pillerejer til forret. Skalotteløg tilsættes og steger med et par minutter. Chilenske hummerhaler (Fra princip) Kan undlades

Panorama Restaurant Munkebjerg

Til forret stod valget på gratinerede hummerhalermed hvidløg, urter og sprøde brød chips. En ganske let forret der dog ikke var specielt gratineret og hvidløgssmagen heller ikke særlig kraftig, men det gjorde egentlig ikke noget da det så lod den dejlige smag af hummer tilbage i sin rene form