Forret italiensk opskrifter

De 10 bud ved det italienske middagsbord

De 10 bud ved det italienske middagsbord

En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Gnocchi - en skøn italiensk specialitet

Gnocchi - en skøn italiensk specialitet

Denne rustikke ret af mel og kartofler passer både som forret og hovedret. Hvis du er til italiensk mad, så er en gang gnocchi ikke til at komme uden om
Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta er et herligt tilbehør eller en forret – antipasto som det hedder på italiensk, og det er da også fra Italien retten stammer
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet. Denne ret lækre traditionelle italienske ret forkælede vi os selv med i går aftes
Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Hvis du ikke har en pande, der er stor nok, så brug i stedet nogle af skaldyrene til en forret, f. Tagged with → blåmuslinger • hjertemuslinger • italiensk opskrift • jomfruhummere • linguine • pasta • primo • skaldyr • vongole 1 kg
Det veganske New York

Det veganske New York

Den smagte dejligt, men var ret stor og mættende i forhold til at det skulle være en forret. Selvom John’s er over 100 år gammel (den er fra 1908), så følger den italienske restaurant med tiden, og de har således gjort halvdelen af deres menukort vegansk
Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta er nemt at lave og passer perfekt som en lille forret eller som en del af et tapasbord. italiensk brød eller flüte
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

For selvom pizzeriaerne var ret udbredt i 80’erne, så skulle der køres noget længere for at besøge en ægte italiensk restaurant. Tunmousse var forretten i 80’erne i den moderne husmors hjem
From Italy with love....

From Italy with love....

Bruschetta er generelt en af mine yndlings forretter. Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken
carpaccio af vandmelon m. vaniljedressing

carpaccio af vandmelon m. vaniljedressing

Carpaccio er en lækker forret – men denne udgave kan faktisk også bruges som dessert. Carpaccio er en italiensk ret, der består af tynde skiver grøntsager (eller kød, dog ikke på denne side)
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe med svampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai