En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Denne rustikke ret af mel og kartofler passer både som forret og hovedret. Hvis du er til italiensk mad, så er en gang gnocchi ikke til at komme uden om
Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet. Denne ret lækre traditionelle italienske ret forkælede vi os selv med i går aftes
Hvis du ikke har en pande, der er stor nok, så brug i stedet nogle af skaldyrene til en forret, f. Tagged with → blåmuslinger • hjertemuslinger • italiensk opskrift • jomfruhummere • linguine • pasta • primo • skaldyr • vongole 1 kg
Den smagte dejligt, men var ret stor og mættende i forhold til at det skulle være en forret. Selvom John’s er over 100 år gammel (den er fra 1908), så følger den italienske restaurant med tiden, og de har således gjort halvdelen af deres menukort vegansk
Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
For selvom pizzeriaerne var ret udbredt i 80’erne, så skulle der køres noget længere for at besøge en ægte italiensk restaurant. Tunmousse var forretten i 80’erne i den moderne husmors hjem
Carpaccio er en lækker forret – men denne udgave kan faktisk også bruges som dessert. Carpaccio er en italiensk ret, der består af tynde skiver grøntsager (eller kød, dog ikke på denne side)
Det er en dejligt forret, hvor næsten alle slags grøntsager kan anvendes. italiensk design. Pastasalat kan være en lille forret, et tilbehør – eller en frokostret