Forret hummer opskrifter

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Forret - Hummer bisque. (Hvis hummeren er kogt på forhånd, skal den bare tøes op og skilles ad. Forret. Kom hvidvin, fiskefond og vand fra hummeren ved
Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af
Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Forret - Hummer bisque. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Chokolademiddag

Chokolademiddag

Forretter har jeg heller ikke kastet mig ud i, rent chokolademæssigt. Den bitre chokolade fungerede rigtig fint med hummeren
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Forretterne var velsmagende og veltilberedte. Valgene ved bordet endte i en rørt tatar, ravioli med hummer, hummerhale på agurk og mayo, jeg selv fik kammuslinger med nudler og korriander
Asparges med Hummer, Parmesan, Urter og Skud

Asparges med Hummer, Parmesan, Urter og Skud

Denne her ret er en simpel forret som er rigtig dejlig en lun sommeraften. Hummerkødet spiller rigtig godt sammen med de lækre sprøde solsikkeskud, ærteskud og brøndkarse og suppleres med lidt fedme fra smør og parmesan

Hummerbisque

pillerejer til forret. Vi besluttede os for at denne lørdag skulle være dagen, vi skulle have Hummerbisque

Jomfruhummere

Jomfruhummerhaler. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)

Panorama Restaurant Munkebjerg

Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips. En dejlig let hvidvin der stod godt hummeren

Jomfruhummere fra Mama

Vi fik ingen forret og herren betakkede sig for vin - dytten skulle jo kunne køre hjem tilsyneladende, og helst uden at blive stoppet af autoriteterne

Nytårsstille

Rejemousse er lige det, vi skal have til forret nytårsaften. Nu er det januar og tid til at slå kloen i de gode vintergrøntsager, så julefedtet hummer sig