Derfor har vi mange år lavet raclette, for det er superhyggeligt og kan tage timer. Til nytårsaften synes jeg, at maden skal være sådan en, man sidderrigtig længe og hygger sig med
Den perfekte opskrift som forrettil Nytår (- eller andre festligeleligheder. Vi har prøvet os lidt frem med ingredienser og mængder og synes nu den sidderligei skabet
Sådan noget er en forretning for dem, så det er langt fra sikkert. Kartoflerne får en helt anderledes fast konsistens, som jeg er helt vild med, og de bliver på ingen måde for salt, selvom de er bagt i en enorm mængde salt
Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret. Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kanderikke længere være tvivl
Den smagte dejligt, men var ret stor og mættende i forhold til at det skulle være en forret. Byen vrimler med så mange veganske spisesteder, at du sagtens kantilladedig at være kritisk og ikke bare være glad for at have fundet et vegansk spisested, eller et spisested med veganske muligheder, som du jo skal så mange andre steder
Tit synes jeg, at det er fyldet/toppig, der gør det meste for en suppe. Det er ikkevigtigt at fyldet er varmt, så det kanlavesiforvejen og suppen skal bare være varm
En rigtigsommerforret. Forret. Forsøg derfor at få fat i laks af så høj kvalitet, at det ikke behøver at fryses, før laksen kanspises rå (de ekstra kroner, det koster, får du i smagen)