Stegeskyen/sovsen hældes fra og koges igennemi en lillegryde og smages til med salt, peber og måske lidt æblegele, hvis den mangler det der lilleæble-pift, der gør hele forskellen
Kom mælken i en gryde, kog op, brug lidt af vandet fra kartoflerne og jævn sovsen. Igår stod den på lækkert farsbrød/ forlorenhare, og det bedste ved det hele er, at der er rester tili dag
fløde, smør og mel i en gryde og bring det i kog under konstant omrøring. Så skulle det være - vi skulle have noget rigtigvintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev tilCamilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Da jeg forklarede ham, at det egentlig er det samme som vi her i huset kalder ForlorenHare, kunne jeg godt se på ham, at jeg lige havde punkteret hans ide, om at det var noget virkelig spændende og mandeagtigt
Sidstfikviforlorenhare, og i aften skal vividst nok have koteletter i fad. Vand i bunden af en gryde, skrællede æbler i små tern igryden sammen med vaniljestangen