Fjern mælkeskindet og si mælken over i en tykbundet gryde. Skær den forlorne hare i skiver i fadet. Bring saucen i kog, tag gryden af varmen og rør saucejævner i
Stegeskyen/sovsen hældes fra og koges igennem i en lille gryde og smages til med salt, peber og måske lidt æblegele, hvis den mangler det der lille æble-pift, der gør hele forskellen
Kom mælken i en gryde, kog op, brug lidt af vandet fra kartoflerne og jævn sovsen. Igår stod den på lækkert farsbrød/ forlorenhare, og det bedste ved det hele er, at der er rester til i dag
Skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde med vand, så det dækker. Forlorenhare med appelsin. Sæt sojasauce, 2 dl vand og ribsgelé over i en gryde og småsimre i ca
fløde, smør og mel i en gryde og bring det i kog under konstant omrøring. Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Da jeg forklarede ham, at det egentlig er det samme som vi her i huset kalder ForlorenHare, kunne jeg godt se på ham, at jeg lige havde punkteret hans ide, om at det var noget virkelig spændende og mandeagtigt
Sidst fik vi forlorenhare, og i aften skal vi vidst nok have koteletter i fad. Vand i bunden af en gryde, skrællede æbler i små tern i gryden sammen med vaniljestangen