I går aftes stod menuen på en ny udgave af svinemørbrad i fad, og det blev nu egentlig en succes. Jeg valgte, at tage udgangspunkt i en opskrift jeg faldt over i magasinet "Mad
hæld de forkogte cannelline bønner fra dåserne i en sigte og skyld efter med koldt vand, lad dem dryppe af og hæld dem i skålen sammen med de grønne bønner og edamame bønnerne
Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Nu tilsættes hvidløg, tofu og de forkogte nudler. ca 300 gram forkogte nudler. Jeg ELSKER pad thai. Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Jeg bruger det forkogte. Første gang jeg fik polenta, tænkte jeg, at det i den grad også var sidste gang, for ærlig talt så syntes jeg, det smagte af … ja, ikke af noget
5 dl kolde forkogte ris. Server med et godt glas hvidvin til - Bon appétit 5 dl kolde forkogte ris. Efter eksamener og et travlt efterår/vinter vender jeg så småt tilbage med nye opskrifter