Kartoflerne skæres i kvarte, og forkoges i ca. Herefter hældes det over kartoflerne i fadet. Kødet drysses rundhåndet med salt og peber, og lægges nu oven på kartoflerne
Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Jeg bruger det forkogte. Jeg har ladet mig fortælle, at det er Norditaliens kartofler, og norditalienernes svar på syditalienernes pasta, og de spiser det til stort set alt
Tilsæt sennep og de forkogtekartofler. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver á ca. Kom kartoflerne i en gryde, og hæld vand på, så det lige netop dækker
Skær de forkogtekartofler ud i små tern og kom ned i sovsen. Du du servere ris eller brød til, hvis du vil, men sovsen bliver dejlig mættende og fyldende, da den gøres cremet og tyk af kogte kartofler samt knoldselleri
Kartoflerne var forkogte, stegen forstegt og sovsen også lavet så den blot skulle varmes. Der var RIGELIGT med salat og kartofler, og passende mængde kød
Denne gang brugte vi forkogtekartofler, brune champignon og bacon. Nu er det kartoflernes tur. før roastbeefen er klar til udskæring tilsættes bacon og de brune champignon igen kartoflerne - ved svag varme