I denne omgang har jeg benyttet svinekød, men man kan sagtens udskifte kødet med rejer, forårsruller, tofu, oksekød eller hvad, der lige falder dig ind
Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiske forårsruller)
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde. Men hakket svinekød, hakket kalv og flæsk eller hakket oksekød er også godt
Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde. Men hakket svinekød, hakket kalv og fælsk eller hakket oksekød er også godt
Har netop her til aften nydt friske vietnamesisk-inspirerede forårsruller. En god dags tid i køkkenet med masser af sludder-sladder, god mad, højt humør og en af de mest talentfulde kunstenere jeg kender – så bliver dagen ikke meget bedre
Her er opskrifter på plantefrikadeller og -postejer, på fyldte pittabrød og på forårsruller, på burgere og sunde fritter, her er tærter og pizzaer – og lidt til den søde tand – og selvfølgelig det gode gamle rugbrød
Der er heller ikke svinekød i denne opskrift, kun rejer. Der ligger faktisk allerede én opskrift på vietnamesiske forårsruller på bloggen, og der er ikke den store forskel på den og denne her
forårsruller, kylling m ananas i sur/sød, oksekød m chop suey, svinekødmed bambusskud. Maddagbogen fortsætter (når der kommer lidt mere lys, vil jeg også prøve at få billeder med til nogle af retterne)
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiske forårsrullermed marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiske forårsrullermed marineret svinekød, som du finder nedenfor)
læs mere Friske forårsruller. Du kan jo også tage en lille grill eller en engangsgrill med dig – du skal så bare lige sikre dig, at du må tænde ild, dér hvor du bestemmer dig for, at I skal spise