Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade medbagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg migtil at lave maden
Vietnamesiskeforårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
OpskriftrispapirrullerHanoirullervietnamesiskeforårsruller af rispapir. Nu læs det her godt igennem så du ikke kommer ud i samme fu#kingsituation jeg havde med de her satans rispapir-op-i-min-røv-ruller
Men det smager jo faktisk godt, og vi havde læst lidt om det rundt omkring, og min kæreste havde set det blev lavet i morgentv, og så gikvi ellers i gang med at lede efter rispapirtil at gøre forsøget
læg et rispapiri vandet ad gangen og lad det blive blødt, dryp det af og fyld med alt det gode. Disse er nok ikke helt low carb, men vil mene de godt kan bruges tilKISS kosten, hvis ellers man sørger for at putte rigeligtmed fyld i
Hak hvidløg og chili og kom dette på en pande medolie. Den svømmer ikkeifriture (men tydeligvisiTamari soyasovs), og er fyldt medfriske sprøde grøntsager