Så er det bare at gå i gang for den enkelte med at samle sin egen forårsrulle. Krabbekød, rejer. Vietnamesiske forårsruller bliver også kaldet friske forårsruller
Lav en rejecocktail-inspireret frisk forårsrulle med fyld af avocado, mango, salat, rejer, finthakket løg og en dip a la thousand island og servér rullerne som forret
Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiske forårsruller)
Derefter kan du begynde at bekymre dig om selve forårsrullerne, da de kræver lidt opmærksomhed. Lav først rejerne samtidig med, at du koger nudlerne og snitter grøntsagerne
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det medtigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Kyllingen kan også skiftes ud med laks, tun eller rejer. Forårsrullerne fungerer rigtig fint som aftensmåltid, men deres praktiske størrelse, gør dem også nemme at tage med på madpakke
Friske forårsrullermed peanutdip. og nu vil jeg så dele det med jer. Kødet kan også varriere, til svin, okse, and, rejer, eller hvad du nu har lyst til
Rejer (kan udelades eller udskiftes med tofu). Mie har faktisk lavet et indlæg med friske forårsruller før, men jeg laver lige en ny version af det, da de simpelthen er så geniale - nemt, sundt, billigt og lækkert