I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast medforårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"
Fold forårsrullerne sammen ved at begynde at rulle dem lidt sammen. Læg fire lag filodej oven på hinanden, men pensl først hvert lag med lidt sammenpisket æg
Tag filodejen ud af pakken – dette skal du først gøre, lige inden du skal bruge dem, da de let bliver tørre og dermed svære at arbejde med – dæk den dej, du ikke skal bruge med et fugtigt, rent viskestykke
Man kan fylde sine forårsruller, med lige præcis man har lyst til, og det er faktisk en god måde, at få brugt sine rester af grøntsager i køleskabet på
Sådan tilberedes forårsrullermedfilodej. Servér de færdige forårsrullermed soja, ris og grøntsager. Så brug rester af tilberedt kød til disse lækre forårsruller, og tøm så grøntsagsskuffen for, hvad den må gemme på af rester – rå eller tilberedte
Forårsrullermedfilodej Hvis ikke man har en rest kylling – stegt eller kogt eller lidt af hvert. Der er nu noget ved butterdej, men det er desværre også meget fedt