Den store skål er selvfølgelig en fordel, når du skal lave store portioner, og selvom der kan være små portioner i en stor skål, så er det alligevel praktisk med en lille skål også
Jeg har overvejet om jeg kanlave noget tyk chokolade ganache med en form for crunch i og så noget vanille mascarpone som skal lægges mellem chokoladebunde
Hak dem groft i en foodprocessor (de kan også skæres i mindre stykker med en kniv). Hvis du har adgang til et paradisæbletræ, er det nu, du kanlave gelé, som kan bruges som tilbehør til varme retter eller til pynt på kager, fx æblekage
Fx ved at bruge en foodprocessor eller ved at komme dem i en frysepose og banke med noget hårdt. I mens kan du piske flødeost, citronsaft+ skal, vaniljekorn, flormelis og cremefraiche sammen i en skål med en elpisker
Hvis du kan tænde en blender/foodprocessor, kan du lave de her. Jeg vil selvfølgelig også lege med på den opskriftsleg, og så kan det jo være, at en af jer, der læser den, ikke kendte til kuglerne i forvejen og bliver inspireret