Jeg har brugt fondant til at overtrække kagen, men man kan sagtens bruge marcipan. Fondanten til blomsterne er indfarvet med lyserød pastafarve, og i midten af blomsten har jeg lagt et lag glimmerpudder på
De er dekoreret med blomster af frosting (stod i et varmt køkken så de er flydt lidt ud) og blade af fondant lavet med udstikker der kan findes i de fleste isenkræmmere
Alt pynt er hjemmelavet i fondant og græs samt blomsterranker er royal icing. god hvid chokolade4 blade husblasHusblassen lægges i blød i en ½ liter vand i en ½ time. 4 blade husblas
Men det kræver at man har nogle fondant forme. Den kan laves i mange sjove former, enten i en form med fine mørdejsblade/blomster eller uden form, som giver et lidt mere rustikt look
Han var meget lykkelig for arrivatogkagen, så lykkelig, at han med det samme snuppede førerhuset og spiste det i een mundfuld - en noget klistret oplevelse - Marshmallowfondant er altså ikke gudespise, men flot ser det ud
Den er dekoreret med birkes og med en julestjerne af fondant. Jeg lavede en bladform af pap og brugte som skabelon for bladene, hvor efter de er præget med værktøj
Resten af pynten af lavet af fondant/marcipan. Græskar og blade. 250 g sort fondant. 1) Rul den sorte fondant ud, så længden og højden passer til din kage. 3) Rul først fondantkanten rundt på kagen. 200 g orange fondant eller marcipan. 100 g brun fondant eller marcipan. 1) Form så godt som muligt græskar og blade af fondanten/marcipanen
Resten af pynten af lavet af fondant/marcipan. Græskar og blade. 250 g sort fondant. 1) Rul den sorte fondant ud, så længden og højden passer til din kage. 3) Rul først fondantkanten rundt på kagen. 200 g orange fondant eller marcipan. 100 g brun fondant eller marcipan. 1) Form så godt som muligt græskar og blade af fondanten/marcipanen
Dette gøres utrolig nemt ved at tage en teske-fuld chokolade-masse op i hænderne, og forme en tynd sjal, som du kan ligge over flødebollerne, ligesom når du putter fondant eller marcipan ovenpå en kage
Jeg rullede et tyndt lag fondant ud til en stor rund flade, som jeg kom ud over kagen og i stedet for at ligge den helt ind til kagen så lagde jeg det helt ned til kagefadet, det giver en lidt sjov effekt