Fløjlsblød opskrifter

Fløjlsbløde chokoladetrøfler

Fløjlsbløde chokoladetrøfler

Disse her dybt syndige chokoladetrøfler skaber en tilstand af sagelighed, når smagsløgene bliver udsat for den fløjlsbløde trøffel, som nærmest smelter på tungen
Fløjlsblød amaranthgrød

Fløjlsblød amaranthgrød

Fløjlsblød amaranthgrød er favorit morgenmad på en langsom morgen i weekenden. Fløjlsblød amaranthgrød, 2 Pers
CREME BRULEE MED FRUGT

CREME BRULEE MED FRUGT

Den knasende karamelliserede sukkertop og den fløjlsbløde cremede konsistens er essensen i en god creme brulee

Cheesecake med jordbær

Sikke en lækker smag og med så dejlig fløjlsblødt fyld. Senest opdateret 8/02/16. Familien og jeg, er ret vilde med cheesecake – og især cheesecake med friske jordbær
Creme brûlée

Creme brûlée

En fløjlsblød creme med smag af vanilje og et knasende sprødt låg af karamel. Det her er en dessert der spreder glæde i mit madunivers
Dessertpandekager (sukkerfri)

Dessertpandekager (sukkerfri)

Således er den fløjlsblød, med masser af mundfylde og ingredienserne har i den grad en hel anden kvalitet, end mange andre købe is
Rabarbermarmelade

Rabarbermarmelade

Rabarbermarmeladen er fløjlsblød og har den ideelle balance mellem det syrlige og det søde. Den er kogt, indtil rabarberne er helt kogt ud, hvilket giver en meget cremet konsistens
Enebærgryde med kartoffelmos

Enebærgryde med kartoffelmos

Smag enebærgryden til med salt, peber og evt lidt mere fløde og server den rygende varm med fløjlsblød kartoffelmos
Smeltende mør kinakylling med spidskål

Smeltende mør kinakylling med spidskål

Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
Blommekage

Blommekage

Uden for mit kontor er der et stort blommetræ, og i år er der igen rigtig mange lækre, fløjlsbløde og saftige blommer på træet
Havregrød med æg, æble og kanel

Havregrød med æg, æble og kanel

Man kan ikke smage ægget overhovedet, men til gengæld får man en mere proteinrig grød, der mætter mere og som bliver SÅ cremet og fløjlsblød