Flødesovs til ris opskrifter

Ristaffel

Ristaffel

Derimod var det svinemørbrad i fad med flødesovs, og I aften var det denne udgave der blev efterspurgt
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Kylling i tomat-/flødesovs serveret med ris og frisk grøn salat. Der er også en pasta Penne udgave, som er lavet af økologisk majsmel, rismel, boghvedemel og quinoamel – den har jeg ikke smagt endnu, men det glæder jeg mig også til at smage
Hjerter i flødesovs med vin og abrikoser

Hjerter i flødesovs med vin og abrikoser

vandmezina til at jævne saucen medRens hjerterne for blod, fedt og fjern alt det der ikke er kød. Serverer med rodfrugtemos, ris eller kartofler
Koteletter i fad a l'a Sidsel

Koteletter i fad a l'a Sidsel

Hvis du er ved at gå død i koteletter i fad, det med tomat/flødesovs så skal du tager og prøve den her version

Simremad

i hjerter i flødesovs – så bliver de en saftig smagsbombe uden lige. Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere med kartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt

Hjerter i tomatsauce

Jeg har flere forskellige opskrifter på svinehjerter – eller hjerter i det hele taget – men den jeg laver mest, er nok hjerter i flødesovs