Skal nok lige få strammet lidt op igen Dagens opskrift er en lækkerbisken. Dagene flyver afsted, og der må åbenbart være nok at se til, siden det er fem dage siden, jeg sidst smed noget op herinde
I min fryser lå ¼ hjerte af et 1 år gammelt ungdyr af Aberdeen Angus-kvæg. Tænkte at det skulle bruges en vinterdag hvor der var tid til at lave simremad
Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Grøntsager, pasta, masser af persille og flødesovs. rigtig godt. 2 personer200 g pasta125 g groft revne gulerødder150 g porrer eller forårsløg i skiverEt lille bundt persille – hakket2 fed hvidløg knust150 g rodselleri skåret i tern½ dl olivenolie 1spsk
Panering, flødesovs og kartofler. Og kigge lidt på en opskrift på en lækker lørdagsmiddag. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget gris, kotelet, nem sovs, Opskrifter
Men så kan man jo gå ind og lave maden – og man kan hurtigt lave den her sovs – en let flødesovs med smag af rosmarin og citron – selvom det kød, man har på lager ikke giver ‘noget at lave sovs af’
Kylling i tomat-/flødesovs serveret med ris og frisk grøn salat. I denne uge skal jeg have smagt en af de nye glutenfrie pasta/spaghetti varianter fra Urtekram