Opskrift kyllingehjerter i rødvinssovs, kylling hjerter, flødesovs, rødvinssauce. Men et hjerte er altså en muskel, altså det rene kød, så ikke så ulækkert, som de pølser du spiser, de er nemlig fyldt med ører, læber og røvhuller og andet slagteren ikke vil få solgt i uforarbejdet form
Sprød kyllingmed pasta i lækker basilikum flødesovs. Kom lidt af flødesovsen i en tallerken (resten holdes varmt), og rasp blandet med parmesan i en anden tallerken
Kyllingehjerterne pudses, dvs toppen med det hvide skæres af. Krydres med salt og peber. Noget man ikke får så tit er kyllingehjerter, men det smager rigtig fint, når de er vel tilberedte
Kyllingepande m/ spidskål & frisk pasta i dild-citron flødesovs. Steg kyllingefilet-stykker i olivenolie krydret med oregano, citronsaft, salt og peber fra kværn
I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta medflødesovs og kylling. Jeg har lavet retten både medkylling og tigerrejer, og begge dele smager skønt
Hvis man har ris tilovers fra dagen før, kan man lave stegte ris med karry til kyllinge blandingen. Svits hakkede løg, hvidløg og æble i olivenolie, drys over med karry
Kyllingmedkylling, champignon, flødesovs og pasta. Dagen startede med en god omgang morgenmad. Jeg kan godt lide den lille detalje, med at det hvide yoghurt ligger yderst på billedet