Glasur med flødeost (rør det hele godt sammen). Når de er afkølet, kan de pyntes med glasur, chokolade, flormelis eller hvad du kan komme i tanke om (jeg brugte nedenstående opskrift på glasur og pyntede med chokolade-karamel-spåner og frysetørrede brombær)
Gulerodskage med osteglasur. Med lidt hvid tempereret chokolade laver jeg ørene. Osteglasur. Dyb spidsen i chokolade og lægger den på et stykke bagepapir
Når kagerne er helt kolde, smøres de med glasuren, og drysses med de grønne kokos flager. Kokos-stykkerne er også fra Netto (Urtekram), siruppen er en af mine mange 'fund' og chokolade chunks lå også i skabet fra en tidligere pakke Odense Marcipan havde sendt til mig
Pisk flødeosten blød. Sammensat er smagen virkelig lækker, men kagen kan også serveres med anden frosting, glasur eller ingenting, hvormed det bare er en muffin
Rør appelsinsaft, flødeost, smør og flormelis sammen og fordel det over den afkølede kage. Det bliver svært at vælge, om det skal være den skønne banankage med lime eller appelsinkage med den helt fantastiske glasur
Bland flødeost, vanille og flormelis til en cremet frosting. Glasur i gul, rød, grøn og blå. Indenman begynder at pynte kagerne tager man og smelter noget candymelt eller chokolade
Pisk flødeosten, mascarponen og fløden sammen, men ikke for længe, det må ikke blive alt for stift i konsistensen, herefter vendes chokoladen i med en dejskraber
Peanutbutter, flormelis, kakao, vaniljesukker og flødeost røres let sammen. Nu kan glasuren smøres på kagerne og glattes lidt ud – drys med de overskydende peanuts og spar endelig ikke på dem – det smager forrygende