Summerbirdmini-flødeboller med hindbærtop og marcipanbund. Det er godt nok også mange penge, men også en anden oplevelse end de klassiske "fødselsdags-flødeboller"
Skummet indeni er hindbærskum og bundene er marcipan, så der gik ren Summerbird i den. Ih, så stødte jeg lige på en masse fantastiske flødebollebilleder, som jeg tog, da jeg lavede flødeboller i december måned og kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om det
Jeg købte et par af deres flødeboller og "chokolade på pind" til en kop varm chokolade. Det stod dog ikke værre til end, at jeg slog et smut forbi Summerbirds butik i Brunns Galleri på min vej hjem
Du kan sagtens lave nogle fantastiske flødeboller ved brug af glykose eller glykosesirup (Summerbird har en skøn opskrift) – men hvis du som helt almindelig gennemsnits dansker står og bliver flødebollesulten en aften, er det nok ikke lige glykose der står forrest på hylden i dit køkken, og helt ærligt……