Disse her dybt syndige chokoladetrøfler skaber en tilstand af sagelighed, når smagsløgene bliver udsat for den fløjlsbløde trøffel, som nærmest smelter på tungen
Fløjlsblød amaranthgrød er favorit morgenmad på en langsom morgen i weekenden. En favorit blandt efterhånden mange slags, men jeg vender altid tilbage til denne bløde amaranthgrød
Her får du en herlig, velsmagende og farverig tærte med gulerodsbund og porre-baconfyld. Den er til dig, der gerne vil have en bund uden så meget mel og mere grønt
Rabarbermarmeladen er fløjlsblød og har den ideelle balance mellem det syrlige og det søde. Den er kogt, indtil rabarberne er helt kogt ud, hvilket giver en meget cremet konsistens
Jordskokkesuppe med kammuslinger, ristede svampe, æbler og chorizo. Selvom kalenderen siger at det er forår, synes jeg nu stadig vejret siger at en dejlig jordskokkesuppe er på sin plads
Sauter champignon ved høj varme i en sauterpande i 1 tsk smør. Når champignoner har fået farve, så tilsættes løg og porre og der skrues lidt ned for varmen
Smeltende mør kinakylling med spidskål. Udgivet den 22. juni 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
På mit arbejde tales der generelt meget om kage. Hele tiden. Sådan føles det i hvert fald. men måske er min hjerne bare generelt modtagelig for den mindste hentydning til kage
Havregrød med æg, æble og kanel. Endnu engang vil jeg komme med et opråb til alle de mennesker, som stadig ikke spiser grød – I aner ikke, hvad I går glip af