I min fryser lå ¼ hjerte af et 1 år gammelt ungdyr af Aberdeen Angus-kvæg. Tænkte at det skulle bruges en vinterdag hvor der var tid til at lave simremad
Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Det hele står lidt stille herhjemme eller rettere sagt så flyver tiden afsted. Denne uge har budt på alt fra blodprøvetagning, fødselsdag og så lige et par nattevagter for mit vedkommende, så her tidligt fredag vil jeg nyde at jeg har weekend
Grøntsager, pasta, masser af persille og flødesovs. rigtig godt. 2 personer200 g pasta125 g groft revne gulerødder150 g porrer eller forårsløg i skiverEt lille bundt persille – hakket2 fed hvidløg knust150 g rodselleri skåret i tern½ dl olivenolie 1spsk
Citron-, rosmarin- og parmesanpaneret kotelet. Udgivet den 4. november 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Mens vi venter på opklaringen af Muslingemysteriet, kan vi vel lige så godt gå videre i verdens gang, ikke
Citron- og rosmarinsovs. Udgivet den 16. maj 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Det er lidt køligt i dag – og ikke helt så meget grillvejr, som mange nok havde håbet på
I denne uge skal jeg have smagt en af de nye glutenfrie pasta/spaghetti varianter fra Urtekram. Jeg blev ovenud lykkelig da jeg fandt dem i forrige uge, og jeg glæder mig meget til at smage de forskellige