Flamberede opskrifter

Flamberede figner med flødeskum

Flamberede figner med flødeskum

Ja, kønt er det måske ikke …. Antal personer. 1 person. Forberedelsestid. 30 sekunder. Tilberedningstid. 3-4 minutter
Tarte Flambe (pizza)

Tarte Flambe (pizza)

L. i. d. t. f. r. a. n. s. k. -. m. e. p. å. (. g. o. ,. h. v. u. l. j. ). A. b. c. 8. B. 1. 2. 5. 0. 3. ø. æ. y. R. z. S
Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti med kødsauce er nok den største klassiker i enhver børnefamilie og en sikker ret på spejderlejren eller i medarbejderbespisning på en festival
Perfekte Kammuslinger i Whiskey flødesovs

Perfekte Kammuslinger i Whiskey flødesovs

Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Le Creuset pande – den eneste pande du behøver!

Le Creuset pande – den eneste pande du behøver!

Del. En Le Creuset pande er fransk håndværk, når det er bedst. Denne fantastiske sauterpande med den tre lags non-stick belægning er en sublim pande med en fantastisk god belægning
Flamberede bananer med vaniljeis og flødeskum

Flamberede bananer med vaniljeis og flødeskum

N. u. h. a. r. j. e. g. l. i. t. 8. 0. '. f. p. m. n. d. v. ,. o. s. å. b. y. J. w. k. æ. ø. ". -. D. (. 4. ). 5. 3. ½. 1. c. 2. V. S. L. B. H. 6. 7. P. é
Søtunge og flamberede jomfruer

Søtunge og flamberede jomfruer

Har man en begyndende forkølelse, træthed i kroppen efter en sej og hård uge, eller synes man, at nu er det ved at være suppetid
Lækker æblekage

Lækker æblekage

Her en lille opskrift på en lækker og hurtig æblekage. Kan også laves med andre frugt eller bær. Ingredienser
Rabarber Cupcakes

Rabarber Cupcakes

Noget jeg især elsker at gøre når jeg har ferie eller tid, er at bage. Idag lavede jeg disse fine rabarber cupcakes
Mad over bål på den festlige måde

Mad over bål på den festlige måde

Nu er det snart tid til at komme udenfor i haven og hvad så med at nyde lidt bålmad. I dag deler vi lidt lækkerier fra bogen "LIV og glade dage" der udkom på Lindhart & Ringhof i november 2012

Flamberede bøffer med druesauce

Flamberede bøffer. Druesauce. 1. Start med at lave saucen. 2. Champignonerne renses og svitses på panden sammen med den røde peber