vaniljeekstrakt2 fl. Det er nok ikke en hemmelighed længere, at jeg elsker at bage. Derved nyder jeg også at blive spurgt om at give et bidrag til et kagebord
Nu har jeg stået og kigget på den opskrift i flere uger på mit arbejde (jeg arbejder i LAKRIDS by Johan Bülow), og nu fik jeg endelig tid til at lave dem
V. e. j. r. t. i. d. a. g. h. b. v. æ. l. f. o. s. -. n. m. y. p. å. S. u. k. D. ). J. ,. H. ø. T. ". U. C. E. Æ. O. P. K. R. I. F. L. (. 2. 5. 0. c. 1. ½. A. Å. ´. M. 7. 8. 3. 4
Sift the flour, baking powder, salt and caster sugar into a large bowl. Pour the milk mixture into the flour mixture and, using a fork, beat until you have a smooth batter
Skrub kartoflerne godt, så de er helt rene. 11/4 fl. 11 dl piskefløde. 18 store kartofler. 11 spsk flagesaltKartoflerne. For så er det hele ødelagt og det vil være rigtig ærgeligt… Men når du står med 2-3 spsk fond, så tilsætter du fløden koger kort op og smager til med salt og peber