Fl opskrifter

Flødekartofler

Flødekartofler

1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. flydende margarine 460 gr. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade. hakket kalv og flæsk 1 dl. 1½ kg kogte kartofler. 225 gr flydende margarine. 1 svineskank 1 stor porre 3-4 gulerødder 3-4 kartofler 2 chalotteløg 2 tomater 2 madæbler 3 laurbærblade
Hvid Chokolademousse, mhm

Hvid Chokolademousse, mhm

Så pisker man fløden til flødeskum i en skål for sig, og æggehviderne skal piskes stive, i en anden skål
{En seriøs} Chokoladekage med hindbærcreme

{En seriøs} Chokoladekage med hindbærcreme

vaniljeekstrakt2 fl. Det er nok ikke en hemmelighed længere, at jeg elsker at bage. Derved nyder jeg også at blive spurgt om at give et bidrag til et kagebord
After Eight Cupcakes og venner

After Eight Cupcakes og venner

Der er ikke noget så godt, som at bage når man har været på udflugt. Pisk smør og flormelis godt sammen, og tilsæt herefter essensen og farven
Cookies af lakridsmarcipan

Cookies af lakridsmarcipan

Nu har jeg stået og kigget på den opskrift i flere uger på mit arbejde (jeg arbejder i LAKRIDS by Johan Bülow), og nu fik jeg endelig tid til at lave dem
Kamsteg med timiankartofler

Kamsteg med timiankartofler

V. e. j. r. t. i. d. a. g. h. b. v. æ. l. f. o. s. -. n. m. y. p. å. S. u. k. D. ). J. ,. H. ø. T. ". U. C. E. Æ. O. P. K. R. I. F. L. (. 2. 5. 0. c. 1. ½. A. Å. ´. M. 7. 8. 3. 4
Jordbærpunch

Jordbærpunch

1 fl hvidvin. De første danske jordbær kommer sidst i juni, og inden man ser sig om er sæsonen slut, afhængig af vejret
Fluffy American pancakes

Fluffy American pancakes

Sift the flour, baking powder, salt and caster sugar into a large bowl. Pour the milk mixture into the flour mixture and, using a fork, beat until you have a smooth batter
Muslinger i hvidvin og flødesauce – Opskrift på Moules Frites

Muslinger i hvidvin og flødesauce – Opskrift på Moules Frites

Skrub kartoflerne godt, så de er helt rene. 11/4 fl. 11 dl piskefløde. 18 store kartofler. 11 spsk flagesaltKartoflerne. For så er det hele ødelagt og det vil være rigtig ærgeligt… Men når du står med 2-3 spsk fond, så tilsætter du fløden koger kort op og smager til med salt og peber