Kylling i tomat-/flødesovs serveret med ris og frisk grøn salat. Der er også en pasta Penne udgave, som er lavet af økologisk majsmel, rismel, boghvedemelog quinoamel – den har jeg ikke smagt endnu, men det glæder jeg mig ogsåtil at smage
Kyllingepande m/ spidskål & frisk pasta i dild-citron flødesovs. Svits hvidløg let af i olie sammen med paprika ogtilsæt tomatkoncentrat og hakkede tomater
I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovsogkylling. Svits grøntsagerne på en varm pande indtil porrerne er bløde og grøntsagerne har fået lidt farve
Brun kyllingestrimlerne godt af på en pande i lidt olie, ogtilsæt hakkede løg, hvidløg og peanuts. Tilsæt grød-risene og lade det koge ind ved medium varme
Kyllingepande m/ spidskål & frisk pasta i dild-citron flødesovs. Svits løg, hvidløg, peber ogkyllingestrimler af i olivenolie, ogtilsæt krydderier, tomatkoncentrat, og hakkede tomater