Flødesovs og ris opskrifter

Ristaffel

Ristaffel

Derimod var det svinemørbrad i fad med flødesovs, og I aften var det denne udgave der blev efterspurgt
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da risogflødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Kylling i tomat-/flødesovs serveret med risogfrisk grøn salat. De havde måske lidt en eftersmag af ris, men det gør altså ikke mig noget
Hjerter i flødesovs med vin og abrikoser

Hjerter i flødesovs med vin og abrikoser

Serverer med rodfrugtemos, ris eller kartofler. vandmezina til at jævne saucen medRens hjerterne for blod, fedt og fjern alt det der ikke er kød
Koteletter i fad a l'a Sidsel

Koteletter i fad a l'a Sidsel

Hvis du er ved at gå død i koteletter i fad, det med tomat/flødesovs så skal du tager og prøve den her version

Simremad

i hjerter i flødesovs – så bliver de en saftig smagsbombe uden lige. Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere med kartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt

Hjerter i tomatsauce

Hjerter i flødesovs er nok min favorit, men en gang imellem er variation også dejligt. Jeg har flere forskellige opskrifter på svinehjerter – eller hjerter i det hele taget – men den jeg laver mest, er nok hjerter i flødesovs