bruger lidt appelsinsaft og skal, vanille eller noget andet. Oprindeligt skal der brandy eller cognac i flødeskummet, men det er ikke noget som jeg er så vild med
Herefter piskes flødeskum stift og vendes forsigtigt med sojayoghurt, citronsaft og vanille. Smagen er meget som tiramisu med kombinationen af den fede, syrnede flødeskum, kaffe og småkager
Anret suppen i tallerkener med en klat mascarpone, flødeskum eller måske en kugle vaniljeis. Nip og kom stikkelsbærrene i en gryde med vand, sukker, vanilje- og kanelstang samt citrusskal
bruger lidt appelsinsaft og skal, vanille eller noget andet. Oprindeligt skal der brandy eller cognac i flødeskummet, men det er ikke noget som jeg er så vild med
Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
opvarm jordbær med flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Flødeskummen, bærrene, kagecremen og de luftige lagkagebunde. Bundene er lavet af en krydret græskar dej og "skummen" er lavet af kokosmælk, honning og vanille
opvarm jordbær med flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Pisk flødeskum af fløden. Lidt vanille i en gryde og varm til sukkeret er smeltet. Bland den smeltede husblas sammen med halvdelen af flødeskummen og bland den anden halvdel sammen med flødeostecremen
Jeg har forsøgt mig med mange variationer, med grød på mandel mælk, soyaflødeskum, uden “skum” osv. Fedtet kommes i en skål sammen med sirup og vanille og piskes til skum med de kolde piskeris
For at bryde den lidt ensartede konsistens af fromagen lavede jeg en nøddecrunch, som den blev toppet med og valgte at give min flødeskum lidt smag med vanille
Flødeskum til pynt (ca. Vanillecreme. Inden du serverer den pynter du den med masser friske bær (jo flere, jo bedre - det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose - det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade
Ikke sådan en "sølle" kage bare med mørdej og flødeskum - næ nej - det er the full monty med mørdej, mazarinkage, chokolade, vanillecreme vendt i flødeskum og så selvfølgelig toppet med danske jordbær