) Piskes den resterende fløde tilflødeskum. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Blåbær, brombær eller ribs kunne også være en lækker variation både i flødeskummet og til is. Bærerne vælger du også selv, men jordbær eller hindbær eller en kombination af dem, synes jeg selv er rigtig lækkert til hasselnødderne
Top med flødeskum og pynt med brombær. En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
Jeg foretrækker at spise kagen lun med en skefuld flødeskumtil. Er den ved at blive for mørk i toppen, så stiller du blot en bageplade over eller dækker kagen med alufolie
Smør kanterne med flødeskum – så marcipanen hænger ved og mousserne holdes ind. Gentag til næste kage. Det var fantastisk at være med til at arrangere denne dag og overraske hende, for overrasket dét blev hun