Kan serveres lun eller kold medflødeskum, creme fraiche eller vanilje is. I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Tilsæt sukker og vanille til flødeskummet og vend det i. Start med frugtkompotten. Jeg har her brugt jordbær og rabarber, men du kan sagtens bruge andre bær som hindbær, brombær, stikkelsbær, ribs, eller hvad du nu kan få fat i
Jordbær og flødeskum til at lægge mellem lagene og pynt kagen med. Når kagen er kold, skær den midt over og put flødeskum og jordbær i skiver på den ene halvdel af bunden
Smuldr med fingrene, til smørret er godt opløst. 500 gram rabarber. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Bland vaniljesukker med sukkeret og drys det over bærrene. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin og mel. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene. 1Servér iskoldt flødeskum eller vaniljeis til
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Jeg foretrækker at spise kagen lun med en skefuld flødeskum til. Bland rabarberstykkernemed kokosmel, æggehvide og sukker – rør hele herligheden godt sammen