Du kan vælge at lave den helt uden brug af ko og laktose ved at piske flødeskum af den fede del af en kokosmælk (find opskrift på kokosflødeskum her), eller du kan toppe den med en klat vakseægte piskeflødeskum, hvis du, som jeg, også har en svaghed for det
I en foodprocessor blendes silketofu, flormelis og kakao og smages til med havsalt. Smagen er meget som tiramisu med kombinationen af den fede, syrnede flødeskum, kaffe og småkager
Flotte billeder og tanken om en rustik, let kakaosmagende bund med syrlige, syltede solbær og en luftig, mild flødeskum afgjorde valget, og denne sønderjyske rugbrødslagkage endte altså med at pryde mit fødselsdagsbord
medflødeskum og lækre friske bær på toppen. Blend dadlerne og kokosmælken sammen med en stavblender. Bland appelsinsaft, kakao og vaniljen der i og rør det godt sammen
Pisk fløden til let flødeskum og vend det forsigtigt sammen med den afkølede kagecreme. Bland mel, bagepulver og kakaopulver sammen og sigt det ned i æggemassen
Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet, til den er ensartet. og selv om det ikke blev til den store festlighed på selve dagen, havde jeg inviteret min nære familie forbi til boller, kakao og kage den efterfølgende weekend
Servér med pisket vegetabilsk 'flødeskum'. Vegetabilsk 'flødeskum'. kokosolie med smag. Det smager ikke af så meget, og når der kommer kakao eller andet smagsgivende i, kan man slet ikke smage kikærtevandet (dette kaldes også aquafaba