vaniljepulver (eller kornene af ½ stang) undervejs, mens du pisker flormelis i. Denne krydrede gulerodskage med vaniljefyld og flødeskum giver også din tunge lyst til at fejre livet
150 g flormelis. Pisk flormelisen i æggehviderne og pisk til det yderlig små 5 minutter. Kom marengsmassen ud på en bageplade med bagepapir og form det til en rund cirkel på 23-24 cm i diameter
flormelis. februar er det jo fastelavns søndag og selvom vi har bagt en stor portion af disse gammeldags fastelavnsboller, som er dem jeg holder mest af, er her en opskrift på fastelavnsboller medflødeskum
I en foodprocessor blendes silketofu, flormelis og kakao og smages til med havsalt. Smagen er meget som tiramisu med kombinationen af den fede, syrnede flødeskum, kaffe og småkager
Kom dejen i en stor springform med bagepapir i bunden. Pisk jordbær, flormelis og vaniljesukker godt. Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Når cremen er kold, blandes den medflødeskum. Det er blevet en tradition at jeg medbringer desserten. Det æltes sammen til en jævn masse og kan derefter rulles ud i lidt ekstra flormelis
opvarm jordbær medflormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Pisk fløden og ven til sidst flødeskummen i ostecremen med en dejskraber. I mens kan du piske flødeost, citronsaft+ skal, vaniljekorn, flormelis og cremefraiche sammen i en skål med en elpisker
Pisk fløden til flødeskum i en anden skål. af med et friskt jordbær. flormelis. Resten af kompotten vendes over i flødeskummet og vend derefter blandingen af æggeblommer i også
Fordel lagvis i glas hyldeblomstmarinerede jordbær, knuste makroner, vaniljecreme og flødeskum. Pisk vaniljekorn ud i hyldeblomstsaften og vend med jordbær og hindbær
En cheesecake har som regel en fast bund, en lækker ostecreme ovenpå og er herefter toppet med frugt i en eller anden form (frisk, syltet, kogt), chokolade eller flødeskum