Pisk fløden til skum og hak halvdelen af bærerne og vend dem i flødeskummet sammen med vanilje. Fyldet på nøddebunden kan godt varieres, så den fx smøres med vaniljeis i stedet for flødeskum
T. i. l. S. k. t. H. a. n. s. f. v. g. æ. e. r. m. d. b. ø. ,. o. h. V. p. j. å. u. c. z. D. O. (. 6. ). 4. 1. /. 2. 3. -. 5. F. C. 8. 0. G. M. B. P. N. y. ". L. 7. R. 9. e l
Her er denne luksus chiagrød medbær, flødeskum og kokossukker helt perfekt. Men jeg lover, at kombinationen af blød chiagrød, cremet flødeskum, knasende kokossukker og friske bær er helt guddommelig
Til fyldet rørte jeg vaniljeis til softice med elpiskeren, men man kan også bruge flødeskum – og så fylder man bare gavmildt op med de bær og frugter, man bedst kan lide
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Denne her er en såkaldt pavlova, en marengsbund med fyld af flødeskum og bær. Til lejligheden blev de små kager lagt på et fad med en masse blåbær og hindbær og lidt grene af citronmelisse til pynt, og så fint så det ud
Inden du serverer den pynter du den med masser friske bær (jo flere, jo bedre - det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose - det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade
Pisk fløden til letpisket flødeskum og vend det sammen med æggesnapsen. Og det er altså ikke lige tunge chokoladekager, der kalder allermest på mig for tiden – nej, jeg føler meget mere for denne her iskolde parfait-iskage med frosne bær og chokoladesauce på toppen
Pisk det resterende fløde til skum, fjern springformen og dæk kagen i flødeskum. Tag den ene lagkagebund og fordel hele flødemassen medbær ovenpå, stil den evt