Pisk den fedtreduceret piskefløde til flødeskum. Husblas. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade medtunmoussen og en spinat bund
Vrid husblas og smelt over vandbad. Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukker i en skål. Tilsæt den smeltedehusblas til jordbærblandingen og rør godt
Vend et par spsk flødeskum i chokoladen, og resten i ostebladingen. Knug vandet af husblasen og læg det i den lune brombærsaft – rør til husblasen er opløst
opvarm jordbær medflormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes medhusblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammenmed resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Cremen piskes op og vendes sammenmedflødeskum inden brug. Hældes i en skål hvor den udbløde husblas tilsættes samt den hvide chokolade og det røres sammen
Bunden må ikke være for tynd, og cremen skal ikke bare være ren flødeskum. Den skal ikke bages, og er også uden husblas, hvorfor den er virkelig simpel at gå til