Vrid husblas og smelt over vandbad. Tilsæt den smeltede husblas til jordbærblandingen og rør godt. Rør 1/3 del af flødeskummet i jordbærblandingen. Hæld nu jordbærblandingen i den resterede 2/3 flødeskum og rør. 4 blade husblas
Vend et par spsk flødeskum i chokoladen, og resten i ostebladingen. Læg husblasen i blød. Knug vandet af husblasen og læg det i den lune brombærsaft – rør til husblasen er opløst
opvarm jordbær med flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Cremen piskes op og vendes sammen med flødeskum inden brug. Hældes i en skål hvor den udbløde husblas tilsættes samt den hvide chokolade og det røres sammen
Tages af varmen og tilsættes salt og husblas. 1 blad husblas. 2,5 blad husblas. 175 g pisket flødeskum. Husblas som har ligget i blød 10 minutter, smeltes deri. 1 blad husblas. 2,5 blad husblas. 175 g pisket flødeskum
Pisk fløden til flødeskum. Tilsæt nu husblas og rør, indtil husblassen er smeltet. Når hindbærsaucen er kølet af til nogenlunde samme temperatur som flødeskummet hældes cirka en tredjedel af hindbærsaucen i flødeskummet under omrøring
Bunden må ikke være for tynd, og cremen skal ikke bare være ren flødeskum. Den skal ikke bages, og er også uden husblas, hvorfor den er virkelig simpel at gå til
Vend den legeret kaffe/chokoladen massen og flødeskum sammen. Tilsæt husblas. Legeringen hældes over den smeltet mørke chokolade, tilsæt udblødet husblas
Pisk i mellemtiden fløden til en let flødeskum. Vrid husblassen og tilsæt den med det samme. Vend forsigtigt flødeskummet sammen med bærsaften (kun lidt afd gangen)