Til sidst jævnes flødesaucen med en almindelig meljævning eller evt. Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. Svinekoteletter kan også bruges). 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Bønnespaghetti med kylling og karry i “flødesauce”. Jeg har sundhedsoptimeret endnu én af de så velkendte café-pastaretter – og den smager himmelsk, hvis jeg selv skal sige det
Denne her ret lavede min mand til os i fredags, og den smagte helt fantastisk. Især salaten var jeg meget begejstret for, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger jordbærkompot i salat til fisk eller fjerkræ
Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
Værsgo’ her får I endnu en opskrift med min nyopfundne proteinrige “flødesauce” (blendet hytteost). Bønnespaghetti med kylling og svampe i “flødesauce”
Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Pasta med Tomater, Champignon, Parmaskinke og Flødesauce til 2 personer. Pasta skaber altid glæde ved middagsbordet, og her er en dejlig version med fløde, basilikum, tomater og parmaskinke