Denne kage blev bagt spontant i går. Den er fra det nyeste nummer af Mad. og min kollega har planlagt at bage den i weekenden, så jeg ville lige teste den
Min mors squashkage med valnødder og flødeostecreme. Forleden kom min mor og jeg til at tale om squashkagen, hvis opskrift gik vejen rundt, da jeg var lille
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
På toppen kom der en lækker flødeostecreme – absolut prikken over i ét. Flødeostecreme. Prik hele kagen med en strikkepind – og hæld den lækre cremede flødeostecreme over – så trækker noget af cremen ned i kagen – mums
Flødeostecreme. Flødeostecreme. Kom flødeostecremen oven på den kolde tærte og pynt med jordbær. Inden jeg gik på ferie, havde jeg lovet kollegaerne at jeg ville give kage,
Flødeostecreme. Flødeostecreme. Vend resten af flødeskummet sammen med flødeostecremen. Vend til sidst husblas-/flødeblandingen grundigt sammen med flødeostecremen
Flødeostecreme. Flødeostecreme. Vend resten af flødeskummet sammen med flødeostecremen. 6) Vend til sidst husblasblandingen forsigtigt sammen med flødeostecremen. Stil cheesecaken i køleskabet i minimum 3 timer, så flødeostecremen stivner