Her har du noget af en lækkerbisken, der tilfredsstiller enhver kagelyst. En lækker og svampet sag, der sammen med flødeostecremen går op i en højere enhed
Man laver også cheesecakes, vaniljecreme og cremefraiche af cashewnødder, så er der ikke en mulighed for, at man kan bruge dem til at lave noget, der minder om flødeostecreme
flødeostecreme. alle våde ingredienser blandes godt sammen, og derefter tilsættes alle de tørre ingredienser
emma emilie
Flødeostecremen laves sådan 200 g flødeost2 spsk vand prøv at undlade vand, hvis I synes, at cremen bliver for tyndtflydende. 50 g blødt smør (min tilføjelse)60 g flormelis1/2 stang vanille, korn af3 tsk fintreven citronskal3 tsk citronsaft Pisk det hele sammen til en homogen creme og fordel på den afkølede kage
Flødeostecremen laves sådan. Pisk det hele sammen til en homogen creme og fordel på den afkølede kage. Pisk det hele sammen til en homogen creme og fordel på den afkølede kage