I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes medchokoladefrosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokoladefrosting så godt
Du kan med fordel bruge hjemmelavet mascarpone som flødeosten. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande ostecremen med lige så meget kagecreme
flødeost. elpisker) røres krummerne sammen medfrostingen. Chokoladekagen, frosting og pynt. Frosting. Især hvis man synes det er lidt ærgeligt at bruge tid på at bage lækre kager, for så at smuldre dem til krummer med det samme
Denne lækre chokolade cupcakes er med en flødeostfrosting og pyntet med blårbær og mynteblade. Pisk flødeost og smør sammen til en cremet dej og tilsæt vanilje
Pisk flødeost og smør cremet. Frosting. Den smager simpelthen himmelsk, med en kop urtete eller kaffe. Lav en tyk chokoladeglasur af flormelis, kakao og lidt vand, og rør godt sammen
Bland flødeost og smør med en elpisker til det er let og luftigt. Første idé var at smelte chokoladen og lade det flyde ned over den lysebrune peanutbutter frosting
Jeg pyntede medflødebollefrosting. Min svigerinde brugte nutellafrosting. Devil’s Food Chokolade muffin er den i nederste højre hjørne samt den med de grønne blade
Chokolade cupcakes med hasselnødder og kakao smørepålæg og philadelphia light. Lad kagerne køle helt af, og bland i mellemtiden philadelphia sammen med smørepålæg
Jeg skiftede også butter cream ud med en hindbærfrosting. To gange har min barndomsveninde holdt en old-fashion engelsk tea party hos hende for en gruppe piger, deriblandt mig selv, som elsker cupcakes, minced pies, sandwiches, te og alt hvad der ellers høre med til en engelsk komsammen